PartnerGruppen ApS
Sydvestvej 104
2600 Glostrup

PORTEFØLJE

Vi har bestemmende minoritetsejerandele i en række virksomheder, der er kendetegnet ved at være unikke, de bedste eller funderet i dyb passion.

PAYVIEW

Payview er landets førende lønspecialister. Virksomhedens mission er at øge kvaliteten i, og den generelle tillid til, afvikling af løn- og lønrelaterede tjenester. Payview arbejder uafhængigt på tværs af lønsystemer.
WEBSITE

AJOURCARE

AjourCare er et familieejet selskab med over 15 års erfaring indenfor sundhedsområdet. Virksomheden leverer vikarer til sygehuse, psykiatrien og kommunal pleje, samt driver egen hjemmepleje til patienter i eget hjem.
WEBSITE

DEUX MILLE

Deux Mille er verdens største cykelcommunity for folk, der cykler de højeste bjerge. Virksomheden ejer en række patenter og har over 45.000 følgere på verdensplan. For tiden produceres der bl.a. en film om det unikke folkefærd.
WEBSITE

VIRTULY

Virtuly har nicheløsninger inden for leadgenerering og er specialister inden for al online marketing. Kold kanvas er dødt og virksomheden tilbyder langt mere effektive løsninger med højere succesrater og gladere kunder.
WEBSITE

SECURITY INC

Security Inc har agenturet på en række it-sikkerhedsløsninger, der sikrer systemer på forskellige niveauer, internt, men også på brugersiden. Sikkerhedssystemerne er patenterede og benyttes bl.a. finansielle kunder.
WEBSITE

ACCOUNTVIEW

Accountview er et uafhængigt kompetencecenter og outsourcingpartner inden for regnskab. Virksomhedens dybe erfaring bruges også af kunder til valg af regnskabssystemer, implementeringer, support o.l.
WEBSITE

AION ARTS

Aion Arts er personificeret ved Carsten Dahl. Både som maler og musiker bevæges han af det i sprækken usagte og skjulte, og alting synes at spejle sig i ham som i et vand. Han blændes af lyset, der skabes ud af mørket, for dersom man kender sit afgrundsdybe mørke, ser man meget klarere i lysets refleksioner.
WEBSITE

KONTAKT OS

10 + 4 =